Fete de pe tinder : Interviu


După multiple interacţiuni cu mândruţe de pe Tinder, m-am decis să scriu un interviu fictiv cu o fată aleatorie de pe tinder. Si daca merge bine postul am să scriu si unul fictiv cu un tip de pe tinder. (orice asemănare cu persoane sau fapte reale, este pură coincidenţă)

De ce ţi-ai instalat tinderul?

Aaa, nu, nu eu l-am instalat, că nu îs disperată doamne, mi' l-a instalat o prietenă, prietena mea nebună, într-o seară când era la mine şi ne plictiseam şi noh ea cum e mai nebună, mi la instalat, că altfel eu nu aş fi băgat aşa ceva în telefon.

Am înţeles, dar dacă ăsta este cazul, de ce nu îl dezinstalezi?

Păi noh, am zis că dacă tot îl am pe mobil… să mai cunosc şi eu oameni noi. Dar eu doar vorbesc cu băieţii nu fac altceva, pentru că baieţii vor doar sex. Şi nu înteleg de ce caută sex pe o aplicaţie care a fost în mare parte construită pentru sex. Băieţii sunt prosti.

Ai mers la întâlniri cu băieţi ce i-ai cunoscut pe Tinder?

Da... am fost la câteva...2 sau 3, dar a fost de căcat, pentru că eu nu inteleg băietii vor doar chestia aia, bine si eu vreau tot chestia aia dar cumva baieţii sunt porci că vor asta. Si după ce am ieşit cu vreo 10 baieţi m-am săturat pur şi simplu. Şi nu am mers cu nici unul acasă, pentru că eu nu fac aşa ceva, EU, NU, fac aşa ceva. Dacă am facut asta, a fost de fiecare dată pentru prima oară.

Ce e cel mai important la un bărbat de pe tinder?

Sinceritatea clar, bărbaţii nu sunt sinceri, eu sunt foarte sinceră şi nu mint, pentru că nu am de ce să mint. Şi eu consider că arat exact ca în pozele pe care le-am postat pe tinder. Bărbaţii care spun că nu arăt ca in poze sunt clar nişte porci imaturi care nu pot accepta realitatea. 

Ce te deranjează cel mai mult la bărbaţii de pe tinder?

Mă deranjează cel mai mult faptul că ei sunt foarte superficiali. Când ajungi cu ei la întalnire, încep sa faca observaţii că nu arăţi ca in poze... şi ce are ca am pus poze de acum 5 ani? şi ca acum am cu 2 sau 3 zeci de Kilograme în plus? mi se pare foarte superficial sa judeci un om pentru asta. 

Am înţeles, mai ai un mesaj de sau ceva de spus în încheiere?

Da! Băieţi dacă mă vedeţi pe tinder şi aveţi sub 1,80 vă rog frumos sa nu vă obosiţi sa îmi scrieţi. If you cannot handle me at my worst, you do not deserve me at my best!No comments:

Post a Comment