Fata de la sală


Transpirat şi fără aer, alerg pe bandă la sală. O mândruţă faină îşi alege banda de alergat de langă mine. Ignor complet faptul că toate erau ocupate în afară de cea de lângă mine şi cred automat că tipa respectivă s-a pus lângă mine pentru că îşi doreşte copii mei. În mintea mea a inceput un film în care eu îmi imaginam viaţa împreuna cu ea.


Eu: Hey! ce faci ?
Ea: Bine, hihihi
Eu: Hahaha, da aşa este.

După ce vorbim câteva minute, ea realizează că eu sunt cel mai şmecher lucru de la invenţia roţii încoace. Se îndrăgosteşte nebuneste de mine, călătorim prin lume împreună şi avem tot ce ne dorim. Când mergem să ne plimbam pe munţi animale gen veveriţe, căprioare, păsărici frumoase vin şi cântă cu noi în timp ce mergem şi ne arată traseul pe munte. Construim case pentru nevoiaşii din Africa şi pornim o organizatie non-profit.
Ne casatorim facem 2 copii, unu să îl trimit cu gunoiu şi unu ca să cumpere ţigari şi  pâine. totul merge bine, dar încet încet, începe soacra să îşi bage coada, că practic femeia este progenitura satanei. Ma cert cu soţia din cauza asta, divorţăm pentru ca măsa' e mai importanta ca familia noastra. Bineînţeles că ea va lua custodia la copii şi eu ajung să îmi văd copii numa în weekend, sufăr mult din cauza asta.


După asta ea se uită la mine şi îmi spune:

Ea :Hey poţi să îmi dai te rog frumos telecomanda de pe aparatul tău!
Eu: Să te duci la măta' să iţi dea telecomanda! că mi-ai mâncat zilele şi sufletu!

Eu acum prefer să fac sport acasă.
No comments:

Post a Comment